If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Харесъл съм си една 166-ца в една русенска автокъща. В понеделник ще ходя да говоря със собственика по обстойно и се надявам да има сервизна книжка. Випросът ми е следния, ако има (дай боже) сервизна книжка какво да гледам в нея при положение, че бъкел не знам италиански. А и понеже в Русе няма къде да я занеса на диагностика как мога да разбера на какво дередже е? Все пак с майстор смятам да отида, но той не е запознат обстойно с алфите. За ходовата част ще я види, тва ясно , но на какво друго да наблегне? Знам че в форума има доста такива теми , но във всичките съвета е за диагностика, но това не ми върши работа на мен. Иначе алфичката е много добра на външен вид. С 2.4 JTD мотор 2001 година 140 коня, с най-високото ново на обурудване и най-якото перфектен кожен салон.
Само цената от 12500 лв ме притеснява, май е нисичка за такава кола ако и няма нищо. Май се увлякъх но много ми хареса колата и силно се надявам да й няма нищо фатално. Мерси предварително за съветите.
може да ти се вижда евтина но като я обслужиш за 3 000 лева вече няма да мислиш така.
Някой правил ли си статистика, колко често един средностатистически собственик на 166 влиза в "бокса"? Защото сред "познавачите" майсторчета, които карат основно голфове и астри - алфите като цяло се спрагат за кекавците на автомобилния свят! Да не говорим, че като влизам в сервиз с моя швед, целия персонал получава зов за напускане.
Нов съм във форума, днес прегледах доста постове за 166, но не успях да синтезирам, кой знае колко полезна информация. Защо реалните собственици на 166 не се организират и да ни опишат истинските си впечатления от притежаването на тези своенравни красавици- на нас кандидат собствениците. Не говоря за високотехнологини заводски наставлени, а просто така, като пичове на пичове!
Comment